Doorgaan naar hoofdcontent

Start proefonderzoek immuuntherapie

Lieve mensen,

Gister hebben we de uitslag van de ct-scan gekregen, ten behoeve van het onderzoek was deze positief. Koos heeft voldoende tumoren die ze kunnen gebruiken voor de biopten. Toch zaten wij na het telefoongesprek met een kater op een bankje in het Rijksmuseum in Amsterdam. Overigens een prachtig museum, gewapend met een audioapparaat echt de moeite waard.

De arts vertelde dat de tumoren gegroeid zijn en er nieuwe tumoren ontdekt zijn. En dat maakt ons weer klein. We hebben moed en vertrouwen, en Koos doet wat hij kan, maar dat geeft geen garanties. Daar zijn we ons van bewust. De weg van hoop en vrees is niet makkelijk.

Maandag zijn we 's ochtends welkom in het AvL en zullen er nog aanvullende voorbereidende onderzoeken worden gedaan. De verwerking hiervan duurt even. Donderdag staat een hele dag ziekenhuis gepland en zal de pembroluzimab (immuuntherapie-medicatie) om 14.00 uur voor het eerst worden ingespoten.

We bidden God voor zijn zegen over de behandeling en verkleining van de tumoren. En met ons een heel leger van bidders. Hartelijk dank daarvoor. Het zou geweldig zijn als God zijn wonderlijke hand uitstrekt en Koos geneest! We willen nog lang kunnen genieten van Koos.

We weten niet of dit gebeurt hier op aarde. Ons grootste vertrouwen ligt in onze toekomst op de nieuwe aarde. In de hemel staan al Gods volgelingen klaar om met ons eeuwigdurend feest te vieren als Jezus terugkomt. Dit vlakt ons verdriet om de situatie niet uit, want we zijn verdrietig. En Koos is bang voor wat de komende tijd hem lichamelijk brengt . Zojuist las ik openbaring 21, waar staat dat God zelf je tranen zal afvegen. Ik geloof dat Hij zich ook vandaag om onze tranen bekommerd, gebruikmakend van ons allemaal. Soms zonder dat we het zelf doorhebben. Wie open staat voor Gods Geest, zal gezegend worden. We hopen dat jullie ook Gods nabijheid en vrede mogen ervaren. We bidden dit jullie toe.

Hartelijke groet,
Koos en Charlotte


Reacties

Populaire posts van deze blog