Doorgaan naar hoofdcontent

Gelukt!

Lieve mensen,

Het is gelukt! De eerste shot pembrolizumab heeft Koos vanmiddag binnen gekregen. Geen directe bijwerkingen, dus we mochten aan het eind van de de dag naar huis. De arts gaf aan dat de bijwerkingen later kunnen volgen, maar natuurlijk ook kunnen uitblijven. De eerste infusie gaat vaak aardig. Veel voorkomende bijwerkingen zijn jeuk, huiduitslag, vermoeidheid en griepachtige verschijnselen. In geringe mate zijn er heftigere bijwerkingen. We wachten het af. Koos is in ieder geval nu echt gestart met een behandeling!

Op 14 februari krijgt Koos de volgende infusie. Tot die tijd hopen we dat we beetje bij beetje weer een ritme kunnen oppakken in ons 'nieuwe leven'. Charlotte gaat weer aan het werk, waar ze erg naar uit ziet. Koos moet uitproberen wat voor hem een goede balans is in werken en thuis zijn. De situatie is zo ingrijpend. We zijn dankbaar voor al het begrip en steun van mensen om ons heen. Zowel thuis als op ons werk. Dank daarvoor.

Vanavond duiken wij op tijd onder de wol, zo'n dagje ziekenhuis is vermoeiend. Welterusten!

Hartelijke groeten,

Koos en Charlotte


Reacties

  1. Beste Koos en Charlotte,
    Wij hopen en bidden dat die bijwerkingen van deze shot zullen uitblijven. En bidden uiteraard voor genezing! Liefs fam. Hogewoning

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Koos en Charlotte,
    Wij bidden met jullie om de zegen van de Heere over de behandeling die Koos momenteel ondergaat. Veel kracht voor morgen als Koos de tweede shot krijgt. Dat jullie Zijn nabijheid mogen ervaren.

    Lieve groeten,
    Edwin, Tineke, Elisa, Moisés en Aron Viteri

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog