Doorgaan naar hoofdcontent

Het okseltoilet

Beste allemaal,

Gisteren is Koos geopereerd. Het zogenoemde 'okseltoilet' is uitgevoerd en geslaagd. Alle okselklieren onder zijn rechteroksel zijn verwijderd, ze hingen netjes in een groepje bij elkaar. Er lopen ook zenuwen door de oksel, die kon de arts gelukkig intact laten. Koos blijft nog een extra nacht in het ziekenhuis, morgen mag hij waarschijnlijk naar huis. Hij heeft een drain om het nodige vocht af te voeren, deze moet tot morgen blijven zitten. Koos moet vooral bijkomen, hij is nog erg moe. Hij voelt de operatieplek wel, maar heeft er geen pijn aan met behulp van pijnmedicatie. 
Gisteravond hebben de jongens en Charlotte Koos opgevrolijkt met een bezoekje. De jongens hebben een tekening en cakejes uitgedeeld. Ze waren erg benieuwd of hun theorie van De Rode Knop klopte (ja, je wordt op 'je wenken bediend'), hebben het product vanuit de drain van alle kanten geobserveerd en deden een traploopwedstrijd van verdieping 3 naar 0. Een hele belevenis!

Nu op weg naar komende donderdag 11 februari. Dan horen we of er tumorcellen in deze lymfeklieren gesignaleerd zijn. Laten we met z'n allen bidden voor een goede uitslag!

Hartelijke groeten,

Koos en Charlotte



Reacties

  1. Lieve koos en charlotte,

    Heel veel sterkte vandaag!!!!
    Wij bidden met jullie mee. En jullie zitten de hele tijd in onze gedachten. Niet te bevatten dit...

    😘 koos, cindy, naomi en joshua.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog