Doorgaan naar hoofdcontent

Perspectief

Beste allemaal,

Na het dieptepunt van vorige week lijkt er weer nieuwe hoop geboren. We merken dat dit ons sterkt en zelfs vrolijk stemt!

In de nacht na het laatste bericht werd Koos wakker met het gevoel dat er een bijzondere straling in zijn buik insloeg. Alsof de tumoren flink vertimmerd werden. De dag erna was Koos helderder, energieker en was het gevoel van 'plastic' in zijn buik weg.

Vanaf dat moment gaat het beter met Koos. Hij kan meer rust nemen en langere tijd achter elkaar slapen. Gisteren hebben we een aardige wandeling gemaakt, dat ging goed!

Vandaag tijdens het overleg in het ziekenhuis konden we zien dat Koos zijn Hb na woensdag stabiel is gebleven en zelfs weer langzaamaan opklimt. Er is een grootse activiteit in de aanmaak van bloedlichamen te zien in zijn bloedwaarden. De ontstekingswaarden zijn weer in reverse.

Dit betekent dat Koos de medicatie kan blijven gebruiken zoals hij gestart is. Een belangrijk hulpmiddel op dit moment. Koos gebruikt cannabisolie in de avond, waarmee hij de slaap goed kan vatten. Deze olie bevat stoffen die de zuiverende werking van het lichaam stimuleren. Daarbij is de wolk van gebeden en smeekbeden zo krachtig. God hoort ons.

Naast de nieuwe hoop ligt de angst voor een nieuw dieptepunt.
Dit veelzeggende gedicht kreeg ik toegestuurd en wil ik graag met jullie delen:
bron gedicht: Zegenwens.nl

Hartelijke groeten,
Koos en Charlotte


Reacties

  1. Wat fijn om zo de kracht van God te ervaren en zo de rust te vinden. In gebed blijvend een hartelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. God doet nog steeds wonderen. Prijs Hem! We bidden voor jullie!

      Verwijderen
  2. Wauw ja we hebben een levende God die hoort. Wij als gezin bidden ook voor jullie,

    Veel liefs wim en wijnie de boer

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog